Θέλω μόνο το παιδί μου | Μάξιμος

0

Ο Μάξιμος μας γράφει για τα προβλήματα στο γάμο του και το φόβο του να στερηθεί το παιδί του μετά το χωρισμό του:

Γειά σας,

Η ιστορία μου ξεκίνησε από τα οικονομικά μου που πηγαίνουν τα τελευταία χρόνια χάλια, αλλά όχι και τόσο τραγικά ώστε να πεινάμε.

Παντρεύτηκα την γυναίκα μου πριν 6 χρόνια και αποκτήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι, αλλά η αγορά εργασίας και η οικονομική κρίση με έκαναν να εκνευρίζομαι πιο εύκολα από ότι πριν. Είχαμε κάποια προβλήματα συμπεριφοράς τον τελευταίο καιρό αφού είχα γυρίσει από το εξωτερικό, όπου είχα πάει για δουλειά, ενώ η σύζυγος είχε πάει στους γονείς της στην Ρουμανία.

Μέχρι τότε όλα πήγαιναν καλά (περίπου), μέχρι που τελείωσε η σύμβαση που είχα και γύρισα. Τότε άρχισαν οι καυγάδες, μέχρι που αποφασίσαμε να πάμε στους γονείς της. Επειδή δεν είχα δουλειά, έψαξε για δουλειά και βρήκε στην Ρουμανία σε μια παλιά φίλη της οδοντίατρο, σαν μάνατζερ στο οδοντιατρείο.

Ξαφνικά άρχισε να αλλάζει ως προς εμένα η συμπεριφορά της. Έψαχνα για μένα δουλειά άλλα δεν έβρισκα με τίποτα, μέχρι που μια φόρα μαλώσαμε και την έπιασα από το μπράτσο και της φώναξα αρκετά, τόσο που φοβήθηκε ότι θα την χτυπούσα. Φυσικά δεν το έκανα και μετά από λίγο ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη. Για έρωτα ούτε συζήτηση, απλά μέναμε στο ίδιο σπίτι, όμως άδω και χρονιά με είχε διώξει από το κρεβάτι, γιατί δήθεν ροχαλίζω ή κουνιέμαι όταν κοιμάμαι.

Στον δεύτερο καυγά με είχε φτάσει εκτός εαυτού και αναγκάστηκα να καυγαδίσουμε μπροστά στο παιδί. Τότε πάλι την έπιασα από το πόδι και την έσφιξα ώστε να καταλάβει πως δεν αντέχω άλλο, όμως και πάλι δεν την χτύπησα.

Έφυγα από την Ρουμάνια και γύρισα στην Ελλάδα για να βγάλω το δίπλωμα οδήγησης για φορτηγά και νταλίκες, μήπως καταφέρω να βρω δουλεία επιτέλους. Ξαφνικά πριν ενάμισι μήνα μου ανακοινώνει μέσω τηλεφώνου ότι θέλει να χωρίσουμε, και στην συνεχεία με μήνυμα γιατί δήθεν την χτύπησα και δέχτηκε σωματική βία από μένα.

Τώρα πλέον έχει το παιδί μαζί της και με απείλησε 2 με 3 φορές ότι αν δεν υπογράψω το διαζύγιο συναινετικά και δεν βγω από το σπίτι που μέναμε επειδή είναι δικό της, θα αναγκαστεί να βγάλει το παιδί από την ζωή μου. Τα λέει άλλα δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα, επειδή αυτά που λέει τα ορίζουν τα δικαστήρια και όχι η ίδια. Μέχρι που δεν γνωρίζει ότι ο γάμος για να λυθεί θα πρέπει να γίνει στην Ελλάδα, επειδή ο γάμος έγινε εδώ κι όχι στη Ρουμανία. Όμως ούτε κουβέντα για επανασύνδεση, επειδή λέει ότι με φοβάται, ότι είμαι παρανοϊκός, τρελός, ψυχοπαθής και χρειάζομαι βοήθεια κλπ.

Η ερώτηση μου

Σας ρωτώ αν μετά από όλα αυτά, υπάρχει περίπτωση για την επανασύνδεση της σχέσης αυτής. Αν υπάρχει, πως θα μπορούσα να χειριστώ μια τέτοια ιστορία που νιώθω ότι θα με καταστρέψει;

Το παιδί μου θέλω μόνο και το ξέρει πόσο είμαι δεμένος εγώ μαζί του κι αυτό με εμένα.

Μάξιμος,
42 ετών
ΘεσσαλονίκηΚατηγορία: Ιστορίες αγάπης

Παρόμοια άρθρα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here