Μια ιστορία αγάπης δίχως τέλος | Μαργιάννα

0

Μια ιστορία αγάπης δίχως τέλος για τη Μαργιάννα και τον Δημήτρη. Η αληθινή αγάπη είναι ανίατη, αέναη, παντοτινή και γράφει ιστορίες δίχως τέλος. Ετσι δηλώνει η ίδια η Μαργιάννα και υπόσχεται ότι θα τον αγαπά για πάντα:

Λένε πως όλα κάποτε τελειώνουν..

Κι όμως, είναι και εκείνες οι ιστορίες που όσο κόμματα η τελείες και να βάλεις ο επίλογος δεν θα έρθει ποτέ. Πάντα θα ξεπροβάλλουν νέες λέξεις που θα κραυγάζουν να μπουν σε σειρά, να εκφράσουν αισθήματα να φτιάξουν ένα ακόμα κεφάλαιο σε μια ιστορία δίχως τέλος.

Και πράγματι είναι παρηγοριά να ξέρεις πως υπάρχουν, μονάχα μην τη ζήσεις, πονάει να το ξέρεις. Πάντα άλλωστε δεν πονούσε η αγάπη?

Είχα την τύχη να βρω τον άνθρωπο μου και την ατυχία να τον βρω τόσο νωρίς στη ζωή μου που φοβήθηκα. Φοβήθηκα μην είναι ψέμα. Η αληθινή αγάπη είναι δύσκολη.. έτσι λένε, πρέπει να πασχίσεις. Μόνο έτσι. Να κολυμπήσεις θάλασσες πολλές, να σε χτυπούν τα κύματα, ακόμα ακόμα και να πνιγείς. Μονάχα έτσι θα βρεις τον ωκεανό σου.

Άφησα κ εγώ τον ωκεανό μου να εξερευνήσω το άγνωστο. Να δω τι πάει να πει μόνος, χωρίς αυτή την αγκαλιά που μέσα της κρύβεσαι και ξεχνάς τον κόσμο όλο. Μόνη.Και ξέρεις κάτι; Κάνει καλό η μοναξιά.. βρίσκεις τον εαυτό σου για είσαι μόνο εσύ για σένα, εσύ θα παλέψεις για κάθε σ ανάγκη εσύ θα σε στηρίξεις,εσύ θα σε κάνεις χαρούμενο, εσύ θλιμμένο. Και είναι δύσκολο αλλά εκεί στον πνιγμό σου ίσως βρεις θησαυρούς. Εγώ λέω θα βρεις.

Εγώ ξέρεις τι βρήκα; Τον εαυτό μου.

Κατάλαβα ένα… όταν έχεις κολυμπήσει σε ωκεανούς όλα τ’ άλλα είναι λασπόνερα. Μόνο θα σε βρωμίσουν, θα πάρουν από τη λάμψη σου και θα θαμπώσουν την ομορφιά σου.Το μόνο που θα κάνουν είναι έτσι για λίγο να σε ξεγελάσουν από αυτά που αγαπάς να κρύψουν το πόνο.

Σαν να δίνεις φάρμακο σε έναν καταδικασμένο να πεθάνει από ανίατη νόσο. Γιατί ξέρεις κάτι? Η αληθινή αγάπη αυτό είναι: ανίατη, αέναη, παντοτινή. Γράφει ιστορίες δίχως τέλος. Και πάντα μα πάντα είναι εκεί.. παραφυλάει. Όσο και να έχεις χαθεί εκείνη θα σε βρει και θα σ δείξει ξανά το μονοπάτι. Το μονοπάτι για τον έναν και μοναδικό άνθρωπο που συμπληρώνει την ύπαρξή σου. Τη ζωή σου. Το δικό σου δίχως τέλος παραμύθι.


 

Είμαι η Μαργιάννα και ο Δημήτρης είναι το δικό μου δίχως τέλος παραμύθι. Αν ποτέ διαβάσεις αυτό ένα θέλω να ξέρεις, Σε αγάπησα, σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα.

Μια ιστορία δίχως τέλος και αν ποτέ τύχει να έρθει τούτο το τέλος θα μας βρει μαζί, όχι χώρια.

Μαργιάννα
25 ετών
Αθήνα

 Κατηγορία: Ιστορίες αγάπης

Παρόμοια άρθρα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here