12 τρόποι να εκπλήξεις τον σύντροφο σου όταν ζει μακριά σου

0

Η διατήρηση μιας σχέσης από απόσταση μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά οι συναρπαστικές εκπλήξεις μπορούν να διατηρήσουν τη σπίθα ζωντανή. Παραδόξως, μελέτες έχουν δείξει ότι αυτές οι σχέσεις από απόσταση είναι εξίσου ικανοποιητικές με τις σχέσεις στον ίδιο τόπο.

Ας δούμε λοιπόν 12 δημιουργικούς τρόπους για να εκπλήξετε τον ή την σύντροφο σας και να ενισχύσετε τον δεσμό σας, παρά την απόσταση. Είστε έτοιμοι να μετατρέψετε τα χιλιόμετρα σε χαμόγελα; Ας ξεκινήσουμε!

Εικονικά ραντεβού

Σχεδιάστε εικονικές βραδιές ραντεβού για να διατηρήσετε τη σπίθα ζωντανή στη σχέση σας από απόσταση, οργανώνοντας κοινές βραδιές ταινιών ή τηλεόρασης, διαγωνισμούς διαδικτυακών παιχνιδιών, ακόμα και γευσιγνωσίες κρασιού ή βραδιές που θα φτιάξετε  κοκτέιλ.

Βραδιές ταινίας ή τηλεόρασης μαζί

watching movie on TV and eating popcorn

Η αναζωογόνηση της μακρινής σχέσης σας μπορεί να είναι τόσο απλή όσο η προβολή μιας ταινίας ή η παρακολούθηση μιας νέας τηλεοπτικής σειράς μαζί. Επιλέξτε κάτι που ταιριάζει στα γούστα και των δύο σας και πατήστε ταυτόχρονα το play, μετατρέποντας τις ξεχωριστές τοποθεσίες σας σε μια κοινή εικονική εμπειρία κινηματογραφικής βραδιάς.

Θα μπορούσατε ακόμη να το κάνετε πιο συναρπαστικό, τρώγοντας κι οι δυό το ίδιο είδος σνακ, δυναμώνοντας έτσι την αίσθηση ότι κάθεστε ο ένας δίπλα στον άλλον στον καναπέ. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείτε κοινές στιγμές ζεστασιάς ενώ βρίσκεστε χιλιόμετρα μακριά!

Διαγωνισμοί online παιχνιδιών

Τα παιχνίδια με 2 παίκτες στην ίδια ή σε αντίθετη ομάδα μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός και συναρπαστικός τρόπος για να συνδεθείτε με τον φίλο σας σε μια σχέση από απόσταση. Πάρτε λοιπόν τα χειριστήρια ή τα πληκτρολόγιά σας και αφήστε τα παιχνίδια να ξεκινήσουν!

Δοκιμές κρασιού ή συνεδρίες παρασκευής κοκτέιλ

άτομο που βαζει κόκκινο κρασί σε ποτήρι κρασιού

Διοργανώστε εικονικές γευσιγνωσίες κρασιού ή βραδιές παρασκευής κοκτέιλ για να προσθέσετε μια πινελιά κομψότητας και διασκέδασης στη σχέση σας από απόσταση. Επιλέξτε μια ώρα που είστε και οι δύο ελεύθεροι και, στη συνέχεια, επιλέξτε μερικά διαφορετικά κρασιά ή κοκτέιλ για να δοκιμάσετε μαζί.

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για το καθένα και συζητήστε τις γεύσεις και τα αρώματα. Αν αισθάνεστε περιπετειώδεις, προκαλέστε ο ένας τον άλλον να δημιουργήσετε μοναδικά κοκτέιλ χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε στο σπίτι.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δεθείτε με κοινές εμπειρίες, να εξερευνήσετε νέες γεύσεις μαζί, ακόμη και από απόσταση. Εξάλλου το αλκοόλ μπορεί να οδηγήσει τη βραδιά σας σε απρόσμενα μονοπάτια…

Ξαφνιάστε τον αγαπημένο σας με δώρα έκπληξη και μηνύματα

Μπορείτε να εκπλήξετε τον αγαπημένο σας στέλνοντάς του ένα δέμα γεμάτο με προσεγμένα δώρα και μικρές υπενθυμίσεις της αγάπης σας.

Δέματα αγάπης

Γεμίστε το δέμα με μικρά πράγματα που του θυμίζουν εσάς, όπως ένα χειρόγραφο γράμμα, τα αγαπημένα του σνακ ή μικρά μπιχλιμπίδια που έχουν ιδιαίτερη σημασία για σας.

Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε αντικείμενα που φέρνουν άνεση και ζεστασιά, όπως αρωματικά κεριά ή άνετες κάλτσες. Στέλνοντας ένα δέμα αγάπης και φροντίδας, δείχνετε στον φίλο σας ότι νοιάζεστε για την ευημερία του και θέλετε να τον κάνετε να νιώσει την αγάπη σας ακόμα και όταν η απόσταση δεν σας αφήνει να είστε μαζί σωματικά.

Γράμματα έκπληξη ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

γράμμα με μια καρδιά ζωγραφισμένη πάνω του

Το να στέλνετε γράμματα έκπληξη ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένας ειλικρινής τρόπος για να διατηρήσετε τον ρομαντισμό ζωντανό σε μια σχέση από απόσταση. Αφιερώστε χρόνο για να γράψετε ένα γράμμα που να εκφράζει την αγάπη και τον έρωτα σας για τον φίλο σας.

Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, τις αναμνήσεις και τα μελλοντικά σας όνειρα μαζί. Αν προτιμάτε την ηλεκτρονική επικοινωνία, εκπλήξτε τον με γλυκά και ουσιαστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα του φτιάξουν τη μέρα. Αυτές οι εκπλήξεις δείχνουν ότι τον σκέφτεστε ακόμα και όταν είστε χώρια, κάνοντάς τον να νιώθει ότι τον αγαπάτε και τον εκτιμάτε.

Δημιουργώντας κοινές εμπειρίες

Οι εικονικές διακοπές, οι ξεναγήσεις σε μουσεία και τα διαδικτυακά μαθήματα είναι μερικοί μόνο τρόποι για να δημιουργήσετε κοινές εμπειρίες και να κάνετε τη σχέση σας από απόσταση να νιώθει πιο κοντά από ποτέ. Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες για να διατηρήσετε το ρομαντισμό ζωντανό σε μια σχέση από απόσταση!

Εικονικές διακοπές ή περιηγήσεις σε μουσεία

Βυθιστείτε στα θαύματα του κόσμου χωρίς να βγείτε από το σπίτι σας, κάνοντας εικονικές διακοπές ή ξεναγήσεις σε μουσεία. Εξερευνήστε διάσημα ορόσημα, μαγευτικά τοπία και φημισμένα μουσεία.

Ανακαλύψτε νέους πολιτισμούς μαζί και αφεθείτε στην τέχνη, την ιστορία και τη φυσική ομορφιά, καθώς δημιουργείτε κοινές αναμνήσεις παρά την απόσταση που σας χωρίζει.

Κρατήστε τη σπίθα ζωντανή εξερευνώντας αυτούς τους εικονικούς προορισμούς και διευρύνοντας τους ορίζοντές σας ως ζευγάρι.

Νύχτες Scrapbooking

Οι βραδιές scrapbooking μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός και δημιουργικός τρόπος για να συνδεθείτε με το αγόρι σας σε μια μακρινή σχέση. Βρείτε λίγο χρόνο και μαζέψτε φωτογραφίες, αποκόμματα περιοδικών και άλλα υλικά για να δημιουργήσετε τα δικά σας λευκώματα.

Μπορείτε να μοιραστείτε αναμνήσεις, στόχους, όνειρα και φιλοδοξίες φτιάχνοντας το λεύκωμα σας. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δεθείτε με κοινά ενδιαφέροντα και να γνωριστείτε σε βαθύτερο επίπεδο, εκφράζοντας παράλληλα τη δημιουργικότητά σας.

Πάρτε λοιπόν ψαλίδι, κόλλα και χαρτί και αφήστε την καλλιτεχνική έκφραση να ξεκινήσει!

Παρακολουθείστε μαζί online μαθήματα

Το να παρακολουθείτε μαζί διαδικτυακά μαθήματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε κοινές εμπειρίες και να εμβαθύνετε τη σχέση σας σε μια σχέση εξ αποστάσεως. Είτε πρόκειται για την εκμάθηση μιας νέας γλώσσας, είτε για μαθήματα μαγειρικής, είτε για την εξερεύνηση ενός ενδιαφέροντος, όπως η φωτογραφία ή η τέχνη, η κοινή μάθηση σας επιτρέπει να αναπτυχθείτε και οι δύο ως άτομα και ως ζευγάρι.

Σας δίνει κάτι για το οποίο μπορείτε να μιλήσετε και να δεθείτε, ενώ παράλληλα παρέχει ευκαιρίες για συνεργασία και υποστήριξη. Επενδύοντας χρόνο και προσπάθεια για να μαθαίνετε μαζί, θα μπορέσετε να ενισχύσετε τη σχέση σας με μοναδικούς και ουσιαστικούς τρόπους.

Προσθέτοντας προσωπικές πινελιές

Η αποστολή φωτογραφιών, οι λίστες με τραγούδια και ο προγραμματισμός τυχαίων, αυθόρμητων κλήσεων είναι τρόποι για να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά και να διατηρήσετε τη σύνδεση ισχυρή σε μια σχέση εξ αποστάσεως.

Στείλτε ο ένας στον άλλο φωτογραφίες από τη μέρα σας

Μοιραστείτε στιγμιότυπα της ημέρας σας με τον φίλο σας για να τον κάνετε να νιώσει πιο κοντά σας. Είτε πρόκειται για μια φωτογραφία από κάτι που βρήκατε αστείο, είτε για ένα νόστιμο γεύμα που μαγειρέψατε, είτε για μια όμορφη θέα που συναντήσατε, το να μοιραστείτε αυτές τις στιγμές οπτικά μπορεί να τον κάνει να νιώσει ότι είναι ακριβώς εκεί μαζί σας.

Είναι ένας εύκολος τρόπος να τον κρατάτε ενήμερο για το τι κάνετε και να του δείχνετε ότι θέλετε να τον συμπεριλάβετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Επιπλέον, το να βλέπει φωτογραφίες του χαμογελαστού σας προσώπου θα του φτιάξει αναμφίβολα τη μέρα και θα ενισχύσει το δεσμό μεταξύ σας.

Μοιραστείτε playlists με τραγούδια

Μοιραστείτε την αγαπημένη σας μουσική με το αγόρι σας για να διατηρήσετε τη διασκέδαση και το γέλιο ζωντανό στη σχέση σας, έστε κι αν είστε μακριά. Η μουσική έχει έναν τρόπο να φέρνει τους ανθρώπους κοντά, ακόμα και όταν απέχουν πολλά χιλιόμετρα.

Διαλέξτε τραγούδια που σας θυμίζουν ο ένας τον άλλον ή τραγούδια που έχουν ιδιαίτερη σημασία για τη σχέση σας. Μοιραστείτε αυτές τις playlists μεταξύ σας, ώστε να απολαμβάνετε και οι δύο την ίδια μουσική την ίδια στιγμή.

Τυχαίες, αυθόρμητες κλήσεις

Τα τηλεφωνήματα ή τα μηνύματα σε ώρες που δεν το περιμένει είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε τον ενθουσιασμό ζωντανό σε μια σχέση εξ αποστάσεως. Εκπλήσσοντας το αγόρι σας με ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα, του δείχνετε ότι τον σκέφτεστε και θέλετε να νιώσετε κοντά του.

Είτε είναι κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού σας διαλείμματος είτε λίγο πριν κοιμηθείτε, το να σηκώσετε το τηλέφωνο ξαφνικά θα του φτιάξει τη μέρα και θα ενισχύσει το δεσμό σας ακόμα και όταν είστε χώρια.

Κοιτάζοντας μπροστά στο μέλλον

Σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι που θα βρεθείτε ξανά κοντά και διατηρήστε τον ενθουσιασμό ζωντανό συζητώντας πιθανούς προορισμούς, δραστηριότητες και ημερομηνίες.

Αναζητήστε ταξιδιωτικές προσφορές ή χρησιμοποιήστε διαδικτυακά εργαλεία για να συγκρίνετε τιμές και να βρείτε προσιτές επιλογές. Ορίστε μια ημερομηνία για το ταξίδι, ώστε να αρχίσετε να εξοικονομείτε χρήματα και να κάνετε τις απαραίτητες διευθετήσεις. Κρατήστε την προσμονή ψηλά, ερευνώντας τα αξιοθέατα, τα εστιατόρια και τις τοπικές εκδηλώσεις στον επιλεγμένο προορισμό σας.

Προγραμματίζοντας εκ των προτέρων, θα έχετε κάτι καταπληκτικό να περιμένετε καθώς μετράτε αντίστροφα τις ημέρες μέχρι να μπορέσετε να ξανασμίξετε με το αγόρι σας για άλλη μια φορά.

Κρατήστε τη φλόγα του έρωτα ζωντανή ενώ είστε μακριά ο ένας από τον άλλο

Σε κάθε σχέση από απόσταση, το σημαντικό είναι να κρατήσετε τη φλόγα του έρωτα ζωντανή. Από εικονικές κοινές βραδιές μέχρι την αποστολή δώρων και μηνυμάτων έκπληξη, υπάρχουν πολλοί δημιουργικοί τρόποι για να δείξετε την αγάπη σας και να διατηρήσετε το ρομαντισμό ζωντανό, ακόμη και όταν είστε πολλά χιλιόμετρα μακριά.

Αν κάποιες μέρες ο χρόνος σας είναι λιγοστός, απλές πράξεις όπως το να πείτε «μου λείπεις», «σ’αγαπώ» ή δείχνοντας ενδιαφέρον για τη μέρα του, θα μπορούσαν να σημαίνουν πάρα πολλά τις στιγμές που νιώθει μοναξιά και του λείπει η αγκαλιά και η αγάπη σας.


Διαβάστε περισσότερα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ