Σαντορίνη, το νησί του έρωτα

0

Λένε ότι η Σαντορίνη είναι το νησί του έρωτα. Η Σαντορίνη είναι το νησί των ερωτευμένων, ένα νησί που μαγεύει τις αισθήσεις και ξυπνά τη ρομαντική και τρυφερή μας διάθεση.

Δεν είναι τυχαίο ότι τόσα ερωτευμένα ζευγάρια επιλέγουν αυτό το νησί για τις διακοπές τους, ούτε ότι τόσοι έρωτες γεννιούνται εκεί, κάπου ανάμεσα στα στενά σοκάκια στα Φηρά και στην Οία, ή στις όμορφες παραλίες της Σαντορίνης.

Και καθώς το καλοκαίρι έχει ήδη φτάσει, οι συζητήσεις για καλοκαιρινούς έρωτες, για αναθερμάνσεις σχέσεων και καλοκαιρινές διακοπές δίνουν και παίρνουν. Φυσικά κάποιοι υποστηρίζουν ότι στην πραγματικότητα ο έρωτας δεν εξαρτάται από το που βρίσκεται κανείς, αλλά με ποιον βρίσκεται μαζί.

Ωστόσο, τα πράγματα είναι μάλλον λίγο διαφορετικά, όταν μιλάμε για διακοπές στη Σαντορίνη.

Ο έρωτας στη Σαντορίνη

οια, σαντορινη
Σαντορίνη

Στη Σαντορίνη μπορεί κανείς να ανακαλύψει τον έρωτα, αλλά και να τον επαναδιατυπώσει και επαναπροσδιορίσει.

Είτε είμαστε μέσα στα μέλια σε μια νέα σχέση, είτε είμαστε νεόνυμφοι, είτε ψάχνουμε να δημιουργήσουμε νέες κοινές αναμνήσεις, η Σαντορίνη είναι απλά ο πιο ελκυστικός προορισμός, γιατί μας προκαλεί τρυφερά και αγαπησιάρικα συναισθήματα, και αποτελεί το πιο δραματικό και συναρπαστικό σκηνικό για να χαρούμε τον έρωτά μας. Έτσι κι αλλιώς το συναίσθημα είναι δυνατό, ξεχωριστό και καταλυτικό από μόνο του. Πώς είναι δυνατόν να μη βρίσκει τον τόπο του, τον προορισμό του στη Σαντορίνη;

Συνήθως, όταν έχουμε μικροπροβληματάκια στη σχέση μας, ψάχνουμε να βρούμε τρόπο να επαναπροσεγγίσουμε το ταίρι μας, να δυναμώσουμε τη φλόγα του έρωτα που έχει πέσει λίγο, να περάσουμε ρομαντικές στιγμές ως ζευγάρι, κάπου μακριά από όλους και όλα. Υπάρχει καλύτερο μέρος για αυτό τον ιερό αυτό σκοπό από τη Σαντορίνη;

Πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για τα ιδιαίτερα ηλεκτρομαγνητικά πεδία της Σαντορίνης που σχετίζονται με την έκρηξη συναισθημάτων στο νησί. Ίσως πάλι να είναι απλά και μόνο το ιδιαίτερο τοπίο, τα πάλλευκα σπιτάκια με τα μπλε παράθυρα, αυτή η αύρα ερωτισμού και καταστροφής που υπάρχει παντού.

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν έχετε διάθεση να δείτε εκατοντάδες ερωτευμένα ζευγαράκια, αγκαλιασμένα να κοιτούν μαζί το ηλιοβασίλεμα στην Οία, καλό είναι να αποφύγετε το νησί του έρωτα. ‘Τι θέλω εγώ με τους ερωτευμένους’ που λέει και η Χαρούλα; Η Σαντορίνη φημίζεται για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ζευγαριών που μπορεί να δει κανείς σε ελληνικό νησί. Ερωτευμένοι από κάθε γωνία του κόσμου μαζεύονται εδώ για να χαρούν ή και να επισημοποιήσουν τον έρωτά τους.

Σαντορίνη, το νησί του έρωτα και των ερωτευμένων

Για τους ερωτευμένους όλα τα μέρη είναι όμορφα, αλλά αν έχουν χάρη, ομορφιά και θέα στο απέραντο του Αιγαίου, ακόμα καλύτερα. Η Σαντορίνη είναι ένα μέρος όπου ο έρωτας μπορεί να αράξει, το νησί του έρωτα και των ερωτευμένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ