Έρωτας και φλερτ – Μυστικά επιτυχίας για σωστό φλερτ

2

Έρωτας και Φλέρτ: Τι σχέση έχουν; Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός ως γνωστόν και το ίδιο ισχύει και σε αυτήν την περίπτωση. Αν δεν φλερτάρετε σωστά, δεν θα καταφέρετε να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και φυσικά δεν έχετε ελπίδες για τη συνέχεια.

Το φλερτ είναι προσωπική υπόθεση. Κάθε άνθρωπος αντιδρά σε διαφορετικά ερεθίσματα και ενδιαφέρεται για διαφορετικά πράγματα. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι γενικοί κανόνες που αν τους ακολουθήσει κανείς δύσκολα θα χάσει.

Μυστικά επιτυχίας για σωστό φλερτ

1. Το φλερτ χρειάζεται αυτοπεποίηθηση. Αν φοβάστε να ρισκάρετε και να εκτεθείτε προφανώς δεν μπορείτε να φλερτάρετε. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες προσπαθούν να δείξουν ανώτεροι, ωστόσο ο έρωτας και το φλέρτ θέλουν αυτοπεποίθηση και ευαισθησία ταυτόχρονα. Ακόμα και το να δείξετε ευάλωτοι είναι θετικό, γιατί θα προσελκύσετε το ενδιαφέρον του συνομιλητή σας.

2.  Το φλερτ ξεκινά με μια ευχάριστη συζήτηση. Το να χαιρετίσετε κάποιον ευγενικά και να σχολιάσετε κάτι για το χώρο που βρίσκεστε είναι κάτι απλό και ευγενικό. Είναι πάντα πολύ καλό να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, γιατί ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει μπορεί να μην έχει το θάρρος να το κάνει εκείνος. Αν είστε σε ένα χώρο κλειστό, σε ένα φιλικό σπίτι, εκμεταλλευτείτε τους κοινούς γνωστούς σας για μια πρώτη γνωριμία και μετά πάρτε το παιχνίδι πάνω σας.

3.  Το φλέρτ είναι διασκέδαση. Μη χρησιμοποιείτε επιτηδευμένο ύφος. Δείξτε ότι διασκεδάζετε και ότι περνάτε καλά. Γελάστε και να είστε άνετοι. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα που πρέπει να θίξετε, ωστόσο το να κάνετε κάποιο κοπλιμέντο ή κάποιο σχόλιο θετικό για το συνομιλητή σας επιβάλλεται. Μην ξεχνάτε ότι σκοπός σας είναι να δείξετε το ενδιαφέρον σας, χωρίς όμως να γίνετε  φορτικοί. Για αυτό και πρέπει να συνδυάσετε τη διασκέδαση με το “καμάκι”.

4. Επιτυχημένο φλέρτ σημαίνει να ακούτε και να κοιτάτε στα μάτια. Το φλερτ είναι ένα είδος επικοινωνίας, και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις η πρώτη επικοινωνία που θα έχετε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι εντελώς απαραίτητο να δείξετε ότι τον ακούτε, ότι λαμβάνετε υπόψη σας αυτά που λέει και οτι σας ενδιαφέρουν τα λεγόμενά του. Το να ακούει κανείς και να ενδιαφέρεται για όσα λέει ο συνομιλητής του ειλικρινά είναι κάτι σπάνιο. Φροντίστε να το δείξτε όσο περισσότερο μπορείτε.

5. Χαμογελάτε! Το χαμόγελο ανοίγει δρόμους και καρδιές. Σας κάνει πιο προσιτούς, πιο συμπαθητικούς και λειτουργεί σαν μαγνήτης. ΄Ενας άνθρωπος που χαμογελά έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να προσελκύσει τα βλέματα των άλλων και το ενδιαφέρον τους, και φυσικά πολύ περισσότερες ευκαιρίες για φλερτ και ό,τι προκύψει. Μην ξεχνάτε ότι το χαμόγελο είναι ένα από τα πιο δυνατά σας όπλα. Ο έρωτας και το φλερτ βασίζονται στο χαμόγελο.  Χρησιμοποιείστε το και καλή επιτυχία!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΦΛΕΡΤ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΗΔΗ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ..!!!

  2. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ