Αστείοι νόμοι για τον Ερωτα

0

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν κάποιοι πολλοί αστείοι και περίεργοι νόμοι ανά τον κόσμο. Φυσικά ο έρωτας δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι γενικά ο έρωτας και οι διάφορες εκφάνσεις του έχουν γίνει αντικείμενα απαγορεύσεων και περιορισμών.

Εδώ παρουσιάζουμε κάποιους αστείους νόμους για τον έρωτα όπως έχουν διατυπωθεί σε διάφορες χώρες στον κόσμο.

Αστειοι νομοι για τον ερωτα

1. Στο Λίβανο, οι άντρες μπορούν  να κάνουν σεξ με ζώα με την προυπόθεση όμως ότι αυτά είναι θηλυκά. Αν η σεξουαλική επαφή γίνει με ζώο αρσενικού φύλου, στον παραβάτη επιβάλλεται η ποινή του  θανάτου.

2. Στο Μπαχρέιν οι άντρες γυναικολόγοι επιτρέπεται να εξετάσουν μια γυναίκα ασθενή, αλλά δεν επιτρέπεται να κοιτάζει απευθείας τη γυναίκα ή τα γεννητικά της όργανα κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Η εξέταση γίνεται εξολοκλήρου μέσω καθρέφτη.

3. Οι Μουσουλμάνοι δεν πρέπει να κοιτάζουν τα γεννητικά όργανα ενός ανθρώπου που έχει πεθάνει, ακόμα και αν είναι νεκροθάφτες. Σε κάθε περίπτωση  τα όργανα των νεκρών πρέπει να καλύπτονται μ’ ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο.

4. Στην Ινδονησία αν συλληφθεί κάποιος να αυτοικανοποιείται του επιβάλλεται ποινή αποκεφαλισμού.

5. Στο Γκουάμ υπάρχουν άντρες που εργάζονται σε καθεστώς πλήρους απασχόλησης για να εντοπίζουν τις παρθένες γυναίκες, οι οποίες τους πληρώνουν για να κάνουν έρωτα. Ποιός ο λόγος αυτής της εργασίας; Οτι στο Γκουάμ δεν επιτρέπεται, με βάση τον τοπικό νόμο να παντρεύονται οι παρθένες γυναίκες.

6. Στο Χονγκ Κονγκ μια γυναίκα που έχει απατηθεί επιτρέπεται να σκοτώσει τον άντρα της που είναι μοιχός, αρκεί να μη χρησιμοποιήσει κάποιο όπλο. Επιτρέπεται δηλαδή να τον σκοτώσει μόνο με τα χέρια της. Ωστόσο, την ερωμένη μπορεί να την σκοτώσει με όποιο τρόπο επιθυμεί.

7. Στο Λίβερπουλ, υπάρχει τοπικός νόμος που ορίζει ότι στα καταστήματα με τροπικά ψάρια και μόνο επιτρέπεται να είναι τόπλες οι πωλήτριες.

8. Στο Κάλι, στη Κολομβία, η γυναίκα μπορεί να κάνει φυσικά έρωτα με το σύζυγό της, αλλά κατά την πρώτη νύχτα του γάμου τους επιβάλλεται να είναι παρούσα η μητέρα της. Το γιατί ακόμα αγνοείται.

9. Στο Σάντα Κρουζ της Βολιβίας αντίθετα, ένας άντρας δεν μπορεί να κάνει έρωτα με τη γυναίκα του και τη μητέρα της ταυτόχρονα.

10. Στο Μέριλαντ των ΗΠΑ οι μηχανές με κέρματα δεν επιτρέπεται να πωλούν προφυλακτικά εκτός αν βρίσκονται σε μέρη όπου πωλούνται οινοπνευματώδη ποτέ που προορίζονται για κατανάλωση μέσα στον ίδιο χώρο.

erotas kai nomoi

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ