Τύχη στον έρωτα

0

Πώς μπορεί να αποκτήσει κανείς τύχη στον Έρωτα; Τι εννοούμε λέγοντας τύχη στον έρωτα; Υπάρχει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα και πως μπορείτε να γίνετε πιο τυχερός ή τυχερή στο παιγνίδι του έρωτα;

Τύχη στον έρωτα σημαίνει να είναι κανείς πραγματικά ερωτευμένος και με ανταπόκριση φυσικά, αλλά ας δούμε 5 τρόπους που μπορούν να σας φέρουν τύχη στον έρωτα ρεαλιστικά, αν είστε μόνος:

 1. Οι κατάλληλες ευκαιρίες και η επιμονή δικαιώνονται

  Όχι, προφανώς δεν πρέπει να τρέχετε πίσω από οποιονδήποτε βρείτε μπροστά σας, αλλά αν μένετε κλεισμένοι στο σπίτι σας σίγουρα δε θα βρείτε κάποιον – ακόμα και στο ίντερνετ να τον βρείτε, πρέπει να βγείτε να τον συναντήσετε. Πρέπει να δημιουργήσετε τις κατάλληλες ευκαιρίες ώστε να σας χτυπήσει την πόρτα η θεά τύχη.
  Ο Thomas Jefferson είπε « Πιστεύω πολύ στην τύχη, και όσο περισσότερο δουλεύω τόσο περισσότερη τύχη έχω».

 2. Η τύχη στον έρωτα ευνοεί όσους είναι ανοιχτοί στον έρωτα

  love 458935 xs eros-erotas.grΟ βασικός λόγος που κάποιοι είναι τυχεροί στον έρωτα είναι ότι δεν φοβούνται να ερωτευτούν.
  Και πάλι κανείς δεν αναφέρεται σε υπερβολές. Δε θα βγείτε στο δρόμο και θα λέτε σε όλους ότι είστε μόνος, αλλά το θέμα είναι να μην αποκλείετε ανθρώπους από τη ζωή σας έτσι εύκολα.
  Αφήστε τον εαυτό σας λίγο ανοιχτό και συναναστραφείτε ανθρώπους ελεύθερα και άνετα. Μη ντρέπεστε να πείτε ότι είστε μόνος. Συμβαίνει στο 40% των ανθρώπων.
  Μην περιορίζετε τους ορίζοντές σας για να μην περιορίσετε την τύχη σας.

 3. Δοκιμάστε κάτι άγνωστο

  Αν θέλετε να σας ευνοήσει η τύχη, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε τον περίγυρό σας με τέτοιο τρόπο ώστε να δώσετε μια χείρα βοηθείας στην τύχη.
  Για παράδειγμα, μην αποφύγετε το ονλάιν ραντεβού ή τις ονλάιν γνωριμίες αν θέλετε να δημιουργήσετε τύχη στην προσωπική σας ζωή.
  Αν κάποιος φίλος σας θέλει να σας γνωρίσει κάποιον, μην το αποφύγετε. Στη χειρότερη περίπτωση θα περάσετε ένα αδιάφορο βράδυ. Πού ξέρετε όμως αν αυτός ο άνθρωπος είναι ο έρωτας της ζωής σας; Γιατί να χάσετε την ευκαιρία;

 4. Η τύχη στον έρωτα θέλει επιμονή

  Αν θέλετε πραγματικά να βρείτε τύχη στον έρωτα πρέπει να καταλάβετε ότι η επιμονή δικαιώνεται. Μην απογοητευτείτε από ατυχίες ή αδιάφορες σχέσεις που πέρασαν στη ζωή σας. Αν είστε επίμονος και προσπαθείτε θα ανταμειφτείτε.
  Τετράφυλλα τριφύλλια στον έρωτα δεν υπάρχουν. Όλα εξαρτώνται από εσάς. Αν σταματήσετε να δημιουργείτε ευκαιρίες και αν προσπαθήσετε να βάλετε εμπόδια στις σχέσεις σας, τότε προφανώς δε θα έχετε καμία τύχη στον έρωτα.

 5. Η τύχη στον έρωτα έρχεται σε αυτούς που είναι ερωτευμένοι ήδη

  Αυτό μάλλον σας ακούγεται λίγο περίεργο αλλά για να είστε πραγματικά τυχεροί ακόμα και όταν είστε ερωτευμένοι, θα πρέπει πρώτα από όλα να αγαπάτε τον εαυτό σας και να πιστεύετε στον εαυτό σας, απομακρύνοντας φόβους και δικαιολογίες που βάζουν εμπόδια στη σχέση σας. Πιστέψτε ότι είστε ένα όμορφο δώρο για κάποιον και ζήστε τη ζωή σας σαν να προσφέρετε ένα δώρο σε κάποιον, λαμβάνοντας ένα και εσείς.

Η τύχη στον έρωτα υπάρχει, αρκεί να το θέλουμε και εμείς. Συν Αθηνά και χείρα κίνει που έλεγαν και οι Αρχαίοι μας πρόγονοι. Κάτι ήξεραν για την τύχη και εκείνοι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ