Μια μέρα ξεκίνησαν όλα. Όλα όσα ένιωθα. Κοίταξα τα μάτια σου και η καρδιά μου μπλόκαρε. Πλημμύρισε με συναισθήματα. Περνούσαν οι μέρες και ένιωθα ακόμη περισσότερα πράγματα για εκείνον. Η αλήθεια είναι ότι έβλεπα και από αυτόν θέληση και πείρα. Το θάρρος να του πω τι νιώθω. Έτσι ξεκίνησε ένα όμορφο «όνειρο».

Αυτό το παιδί ήξερε τι ήθελα και με έκανε να νιώσω ο εαυτός μου. Με έκανε να θέλω να του δώσω τα πάντα, μέχρι την ίδια μου την ζωή. Δεν με ένοιαζε τι θα πει ο κόσμος. Μου έφτανε που τον είχα δίπλα μου και με αγαπούσε και τον αγαπούσα. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Δεν είχα ξανά νιώσει ποτέ έτσι. Και ευχαριστούσα τον Θεό που μου τον έστειλε.

Πάντα φοβόμουν την στιγμή που ίσως κάτι γινόταν και τον έχανα. Αλλά αυτό το ξεχνούσα κάθε φορά που ήμουν μαζί του. Κάθε φορά που με κοιτούσε. Κάθε φορά που με άγγιζε. Κάθε φορά που με φιλούσε. Ένιωθα πως ποτέ δεν θα έρθει αυτή η στιγμή. Πίστευα πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μέχρι μια μέρα που έμαθε ότι είπα στην μητέρα μου για τον άνθρωπο που του κατέστρεψε την ζωή.

Αυτός ο άνθρωπος τον έκανε να έχει ενοχές. Και εγώ το μόνο που έκανα ήταν να τον αγαπώ και να θέλω να τον βοηθήσω. Μετά από μια μέρα μου είπε τέλος. Αλλά δεν μπορούσα να το δεχτώ. Στο μεταξύ έγινε και κάτι που με έκανε να ζηλέψω πολύ. Δεν έχω ξανά ζηλέψει ποτέ στην ζωή μου τόσο που να φτάσω στο σημείο να κλαίω.

Αλλά άλλο είναι το θέμα. Μου είπε τέλος. Δεν το αντέχω αυτό το τέλος. Και το προσπάθησα λίγο πιο πολύ. Προσπαθώ ακόμη. Αλλά πλέον δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Πλέον αυτός περνάει καλά με άλλον και εγώ πεθαίνω αργά μέσα μου.

Αν κάποια στιγμή διαβάσεις αυτό να ξέρεις πως σε αγάπησα όσο τίποτε άλλο σε αυτόν τον κόσμο. Τώρα που το βλέπεις είμαι μακριά. Αλλά σε αγαπάω ακόμη. Και να ξέρεις θέλω να σε βλέπω από εκεί ψηλά να περνάς καλά. Μη αφήσεις τίποτα να σου κάνει κακό. Έχεις περάσει πολλά. Αντίο ψυχή μου. Θυμάσαι έτσι σε έλεγα; Αντίο μάτια μου. Θα τα ξανά πούμε κάποτε. Το αντίο δεν είναι ποτέ για πάντα. Κάποια στιγμή θα συναντηθούμε ξανά.

Αντίο και σε αγαπώ. Αυτό να θυμάσαι.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Φίλε μας,
    Η ιστορία σου είναι πραγματικά συγκινητική, γεμάτη από το μεγαλείο της πραγματικής αγάπης. Τέτοιες βαθιές συνδέσεις και δεσμοί είναι σπάνιες, κάνοντας την απώλειά τους να μοιάζει με βαθύ κενό.
    Η έκφραση τέτοιων έντονων συναισθημάτων και τέτοιου βάθους απαιτεί δύναμη και ευαισθησία. Ο πόνος μπορεί να φαίνεται συντριπτικός τώρα, αλλά οι καρδιές έχουν μια απίστευτη ικανότητα να θεραπεύονται. Προσπάθησε να βρίσκεσαι σε ένα φιλικό περιβάλλον γεμάτο με υποστήριξη και κατανόηση που θα κάνει την επούλωση ευκολότερη και πιο γρήγορη.
    Αν και είναι σημαντικό να κρατάμε τις όμορφες αναμνήσεις, είναι εξίσου σημαντικό να αφήνουμε χώρο για τη θλίψη, τη θεραπεία και τελικά την εκ νέου ανακάλυψη της αγάπης όταν αυτή εμφανιστεί στη ζωή μας ξανά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ