Αδύνατο να είμαστε μαζί | Αλεξάνδρα

0


Η 18χρονη Αλεξάνδρα μας διηγείται τη δική της ιστορία για τον έρωτα της με τον τραγουδιστή ενός συγκροτήματος:

Φέτος το καλοκαίρι ένιωσα για πρώτη μου φόρα πως είναι ο αληθινός κεραυνοβόλος έρωτας!!! Ας τα πούμε από την αρχή…

Εγώ πήγα με κάτι φίλες μου σε μια συναυλία σε ένα εμπορικό κέντρο. Εκεί τραγούδησαν επώνυμοι τραγουδιστές της Αθήνας που ανάμεσα τους ήταν και ένα συγκρότημα αγοριών.

Μόλις βγήκαν αυτοί να τραγουδήσουν παρατήρησα έναν από αυτούς που τραγουδούσε πολύ ωραία άλλα είχε και ωραία παρουσία! Εγώ μόλις τον είδα μου κοπήκαν τα πόδια! Ένα πράγμα που δεν το είχα ξανανιώσει! Να φανταστείτε πως δεν τους γνώριζα από πριν. Ένιωθα όταν τον έβλεπα πως τον γνώριζα από κάπου. Λες και τον γνώριζα από πάντα! Ένα περίεργο πράγμα!

Την επομένη μέρα άρχισα να ψάχνω πληροφορίες για αυτόν παντού! Όταν είχαν περάσει σχεδόν δυο μήνες που τον σκεφτόμουν συνεχώς, άκουγα και διάβαζα κάθε μέρα συνεντεύξεις τους και τους άκουγα στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση, μου ήρθε μια ιδέα να του γράψω ένα γράμμα και έτσι έγινε.

Του έγραψα λέγοντας του ότι είμαι μια θαυμάστρια του και πως τον εκτιμώ πάρα πολύ για την καλλιτεχνική του πορεία και πως θα ήθελα μια μέρα να συναντηθούμε και από κοντά να τον γνωρίσω, ας πούμε σε μια συναυλία τους. Το γράμμα του το έστειλα στην εταιρεία όπου δουλεύει. Μαζί με το γράμμα του έστειλα ένα σκίτσο που είχα σχεδιάσει γι αυτόν.

Ακόμα και τώρα που έχουν περάσει 4 μήνες σχεδόν τον σκέφτομαι και τον ακόλουθο σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα για να τον βλέπω. Αυτός, όμως ούτε ακόμα δεν μου έχει δώσει ένα σημάδι πως τουλάχιστον έχει παραλάβει το γράμμα. Ανυπομονώ για την ημέρα που θα τον συναντήσω και θα του μιλήσω!

Η ερώτηση μου

Άραγε όταν βρεθεί η ευκαιρία να του μιλήσω και εκδηλώσω τα συναισθήματα μου γι αυτόν, θα ενδιαφερθεί; Θα είμαστε κάποτε μαζί;

Αλεξάνδρα,
18 ετών
Ηράκλειο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ