Ατάκες για καμάκι προς αποφυγή

21

Έχετε παρατηρήσει ότι οι άνθρωποι φλερτάρουν ολοένα και λιγότερο; Ή ότι το περίφημο καμάκι δεν πετυχαίνει πάντα επειδή πολύ απλά οι περισσότεροι λένε ατάκες με εντελώς αποτυχημένο τρόπο ή χωρίς καμία μα καμία έμπνευση;

Οι γυναίκες εξακολουθούν να περιμένουν τον άντρα να τις πλησιάσει, και ό,τι και αν λένε και όσα κι αν κάνουν τα παραδοσιακά στερεότυπα δεν πέφτουν έτσι εύκολα. Μπορεί να δείτε γυναίκες να διακηρύσσουν ότι μπορούν και πρέπει και εκείνες να φλερτάρουν, αλλά επί της ουσίας, οι περισσότερες από αυτές εξακολουθούν να θεωρούν τον άντρα «κυνηγό». Το καμάκι όμως είναι τέχνη και αν δεν την κατέχεις άστη γιατί μπορεί να συμβούν και ατυχήματα – βλέπε χυλόπιτες.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να φλερτάρει κανείς. Κάποιοι απαιτούν μόνο ένα βλέμμα – εκείνο το κατάλληλο… – κάποιοι και λίγες περισσότερες λέξεις. Και εκεί ξεκινάει το πρόβλημα. Κατά καιρούς έχουν ειπωθεί και γραφτεί απίστευτες ατάκες για καμάκι και φλερτ. Κάποιες από αυτές είναι τόσο αστείες που είναι να απορεί πραγματικά κανείς αν ειπώθηκαν σοβαρά, και αν κάποιος πίστευε όντως ότι θα ρίξει άνθρωπο έτσι.

Ας δούμε κλασικές ατάκες για καμάκι προς αποφυγή, γιατί σιγά μη ρίξετε γυναίκα έτσι…

  • Έχει πολύ ζέστη εδώ μέσα ή απλά εσύ ζεσταίνεις την ατμόσφαιρα;
  • Είσαι από τη Χιροσίμα; – Όχι γιατί; (εύλογη απορία) – Γιατί μωρό μου είσαι βόμβα!
  • Σε ξέρω από κάπου; (εδώ η κλασική απάντηση είναι «αν με ξέρεις από κάπου και δεν με θυμάσαι, καλό είναι να μη ρωτάς»)
  • Ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάς σου;;; (κλασικό και αποτυχημένο).
  • Συγγνώμη, έχασα τον αριθμό του τηλεφώνου μου, μήπως μπορείτε να μου δανείσετε τον δικό σας;
  • Τελικά τα πόδια σου που ακριβώς τελειώνουν;
  • Να η ευκαιρία που έψαχνες για να με γνωρίσεις!
  • Ο θεός θα πρέπει να είχε πολλά κέφια, όταν σε έφτιαξε! (ναι είχε έμπνευση που λέει και το τραγούδι…)
  • Εκτός από το να προκαλείς σεισμό στο πέρασμα σου, τι άλλο κάνεις στη ζωή σου;
  • Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά ή να ξαναπεράσω σε κανένα τέταρτο;
  • Κάτι πρέπει να έπαθαν τα μάτια μου γιατί δεν μπορώ να τα πάρω από πάνω σου !
  • Έλα να μείνεις στην καρδιά μου, δε θα πληρώνεις νοίκι!
  • Μήπως είσαι η θεά Αφροδίτη;
  • Κάνε μου μια χάρη, πες στο αγόρι σου πόσο τυχερό είναι!
  • Ξέρεις τι θα πήγαινε όμορφα επάνω σου; Εγώ!
  • Μήπως ξέρεις από Πρώτες Βοήθειες; Μόλις σε είδα μου κόπηκε η αναπνοή!
  • Πιστεύεις στον Θεό; Ωραία, γιατί εγώ είμαι η απάντηση στις προσευχές σου!

Αντί να χρησιμοποιήσετε τις παραπάνω αποτυχημένες ατάκες λοιπόν, οπλιστείτε με το καλύτερο σας χαμόγελο, πλησιάστε την κοπέλα και συστηθείτε απλά και ευγενικά. Αν δεν πιάσει αυτό, μάλλον δεν είναι γραφτό σας…

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλησπερα …Εγω απλως θα ηθελα να επισημανω το γεγονος οτι το 80 % των ανθρωπων, ειτε αντρες ειτε γυναικες, βαζουμε ως πρωταρχικο στοιχειο την εμφανιση…
    Επειτα ερχεται για τους αντρες αυτο που λεμε η αλλη να ειναι “σκυλι” και για τις γυναικες “πιστος” και “κοινωνικος”.
    Μαλλον οι περισοτερες δεν κατανοουν το γεγονος πως η αξιοπρεπεια θυσιαζεται πολλες φορες με αυτον τον τροπο. Ποσες φορες γνωστη σας απερριψε ενα αγορι επειδη και “καλα” δεν ηταν της πιατσας;;;
    Κοριτσια περιμενω απαντησεις με δικαιολογηση……

  2. Το φλέρτ δεν έχει χαθεί στις μέρες μας. Ο λόγος που υπάρχουν πολλές χυλόπιτες είναι απλός: υπάρχουν πολλές επιλογές για τις γυναίκες και δεν έχει καμία σχέση με το θέμα πρωτοτυπίας.

    Θα σταθώ στην τελευταία συμβουλή του άρθρου: “Αντί να χρησιμοποιήσετε τις παραπάνω αποτυχημένες ατάκες λοιπόν, οπλιστείτε με το καλύτερο σας χαμόγελο, πλησιάστε την κοπέλα και συστηθείτε απλά και ευγενικά. Αν δεν πιάσει αυτό, μάλλον δεν είναι γραφτό σας…”

    Αυτό ακριβώς συμβαίνει στο 99% των περιπτώσεων.
    Τέλος είμαι της άποψης ότι αν μια γυναίκα σε γουστάρει πραγματικά, τότε θα κάνει αυτή την κίνησή της αλλιώς δεν έχεις καμία ελπίδα. Αν δεν σε έχει προσέξει από την αρχή, δεν υπάρχει περίπτωση να της αλλάξεις γνώμη.

  3. γεια σας,
    θελω ενα αγορι και ειμαι σχεδον σιγουρη πως με θελει και εκεινος αλλα αν του τα πω και ξεφτιληστω??
    τι να κάνω? τωρα που ερχεται το καλοκαιρι δεν θα τον βλεπω σχεδον καθολου και θα τον σκεφτομαι σηνεχεια! ειμαι σε κατασταση εκτακτης ανάγκης!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Συμφωνω με τον προλαλήσαντα. Καλά τα λες εσύ φίλε μου. Αλλα παίζει να είσαι και ο μοναδικός πια.
    Οι άντρες πια φοβούνται. Και όχι μόνο την άρνηση στο καμάκι αλλά και τις γυναίκες γενικός.

  5. Κοιτάξτε. Οι άντρες πια είναι σκέτος φόβος…
    Νομίζουνε οτι το να βγάλεις γκόμενα απο το pc είναι το εύκολο γ..ήσι. Έλεος πια.

    Αλλιώς τους περιμένουνε οι κοπέλες απο τον υπολογιστή μεσα και αλλιώς απο κοντά, π.χ. (ρομαντικοί, έξυπνοι, ευγενικοί κ.α.π. )
    Που ποτέ δεν είναι δηλαδή.

    Μια συμβουλή κορίτσια. Μην τα φτιάχνετε μεσο pc η στηρίζετε τις δυνάμεις σας εκεί.
    Καλύτερα να τον ξέρετε απο κοντά και να σας ξέρει, γιατί έτσι το μοναδικό πράγμα που θα σκέφτεται δεν θα είναι το sex. Γιατί οι άντρες σκέφτονται παντα με το κάτω κεφάλι τους και ποτέ με την καρδιά η το μυαλό τους.

    • Άστω….. Η έχεις καιρό να βγεις, ή δεν έχεις κάνει καμάκι για πολύυυ καιρό….. Μαρίλια, στις μέρες μας, το να είσαι ευγενικός όπως λές και εσύ, αμέσως αμέσως, γίνεσαι ο νούμερο 1 μ@λ@κ@ς, καθώς το μόνο που θα κερδίσεις, θα είναι να γίνετε κολητάρια με την υποψήφια, η απλός να πεί “ποπο… από που βγήκε αυτός?!?! Πολύ με το σις και με το σάς είναι…. τελείως φλώρος…” Άσε ξαναλέω…. Μιλάω εξ΄εμπειρίας, επιδίδει τα λάθει δεν πρόκειται να γίνουν 2 φορές!!!!! Και το άν σκεπτόμαστε πλέον με το κάτω κεφάλι (όπος λές εσύ) κάποιος λόγος θα πρέπει να υπάρχει….. Για ψαχτείτε (χωρίς παρεξήγηση) και εσείς οι γυναίκες λιγάκι….. Μήπως το έχουμε δεί οι περισσότερες DIVA στίλ?? Αυτά και φιλιά!!!!

      • ΟΚ, ισως καποιες γυναικες την εχουν δει diva style, αλλα μηπως κι εσεις οι αντρες εχετε βαλει λιγο ψηλα τονπηχυ;;και τσινατε όταν αυτή που σας προσεγγιζει ερωτικα η δειχνει καποιο ενδιαφερον εστω, δεν τηρει προϋποθέσεις τοπ μοντελ;;;

  6. λοιπον ειμαι ενας απο τους λιγους πλεον που δεν σταματαω να φλερταρω με κοπελες, γιατι δηλαδη να μην κανουν ολοι φλερτ??
    επειδή φοβαστε την αρνιση??
    δεν θα ειναι ουτε η προτη ουτε η τελευταία!!

    καλη τυχη μαγκες

  7. λοιπον εχω μια απορια πωσ σηστινομαστε σε μια γυναικα και το λεω γιατι ειμαι 12 χρωνων και δεν εχω ιδεα αλλα μου αρεσει μια

  8. καλημέρα,

    οι άνθρωποι φλερτάρουν όλο και λιγότερο, γιατί έχούν αποξενωθεί μεταξύ τους, βέβαια οι άντρες κυρίως δεν φλερτάρουν γιατί πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους υπάρχει η αίσθηση της απόρριψης, οπότε είναι πιο μαζεμένοι όταν σκέφτονται να φλερτάρουν, απο την άλλη μεριά, αυτό οφείλετε και κατά ένα μεγάλο μέρος στις γυναίκες κ στην ανεξαρτησία που έχουν αποκτήσει τα τελευταία χρόνια (εδώ υπάρχει και κίνδυνος να κατηγορηθώ απο ορισμένες γυναίκες, αλλά αυτή είναι η αλήθεια, και μάλιστα την παραδέχονται και πολλές απο αυτές)

    ευχαριστώ

  9. εχετε ολοι δικιο… πλεον οσο πανε και λιγοτερευουν τα ατομα που φλερταρουν.. ο καθε ενας την πεφτει η φλερταρει (οπως θελετε παρτε το) με τον δικο του ξεχωριστο τροπο.. ομως πλεον οι περισσοτεροι την πεφτουν σε μια κοπελα με πολυ λαθος τροπο..!!!

  10. Σωστα ολα αυτα παιδια…αλλα καντε οτι θεωρειτε καλυτερο για τον εαυτο σας… χωσου και οτι γινει!

    Φιλακια σε ολες… Μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε !!

  11. Γεια σου βρε Κάτια! 😛 Είμαι ο πρώτος που θα σχολιάσει το blog σου?! κυριλέ…

    Ας πιαστώ από 2 βασικά σημεία…

    1on -> Ο κόσμος φλερτάρει όλο και λιγότερο πλέον.
    Ναι. Γιατί φοβάται την απόρριψη…Και ειδικά οι άντρες..Όταν έρθει εκείνη η ώρα αρχίζουν να φέρονται αρκετά ανώριμα 😛

    2on -> Το facebook έχει κάνει μεγάλο κακό. Διότι αποτελεί την εύκολη λύση για τους περισσοτερους και τις περισσότερες… Μπαίνεις…βλέπεις…και πίσω από την ασφάλεια του pc μπορείς να κανεις το παιχνίδι σου. Αυτό με βρίσκει τελείως αντίθετο…κατά πρώτον διότι το εύκολο πάντα κρύβει παγίδες..(Μπορεί να κανονίσεις από το facebook και να σε στήσει…) Η γενικά να είναι 10 κιλά πιο πάνω από τις φωτογραφίες ktlp ktlp..

    Από έξω μπορεί μεν αρχικά να εκθέσεις τον εαυτό σου…αλλα έτσι πάει…αν δη το προσπαθήσεις και λίγο και δη το δουλέψεις δη θα βρείς και κάτι που να αξίζει…
    Επομένως εγώ κατά του facebook… και γνωριμία απέξω… ακόμα και αν είναι παντελώς άγνωστη.

    Καλημέρα 🙂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ