Ταξιδέψτε στα ερωτικά Χανιά

0

Τα Χανιά θεωρούνται από πολλούς η πιο ερωτική πόλη στην Κρήτη, κατάλληλος προορισμός διακοπών για ερωτευμένους και ρομαντικές ψυχές. Απλόχερα προικισμένα με το μυστικισμό της Ανατολής αλλά και την ευγένεια και τη φινέτσα των Ενετών και την αλμύρα του Αιγαίου, τα Χανιά είναι μια μυστηριακή και γοητευτική πόλη, όπου ο έρωτας και ο ρομαντισμός ξεχειλίζουν.

Τα Χανιά είναι μια πόλη ξελογιάστρα με το εντυπωσιακό και τρυφερά γοητευτικό της Ενετικό λιμάνι, που ταξιδεύει τους επισκέπτες μέσα από τις μελωδίες μιας κρητικής λύρας που παίζει κάπου στο βάθος ενώ το θαλασσινό αεράκι αναζωογονεί τις αισθήσεις, φλερτάροντας με τους στίχους μιας μαντινάδας που φέρνει στα αυτιά…

Ένα ερωτικό ταξίδι στα Χανιά είναι ο,τι χρειάζεται ένα ζευγάρι για να χαλαρώσει, να αφιερώσει χρόνο ο ένας στον άλλο, μέσα σε ειδυλλιακό και όμορφο περιβάλλον. Σεργιάνι στα πλακόστρωτα των Χανίων πιασμένοι χέρι χέρι, διασκέδαση χαζεύοντας προϊόντα στην παραδοσιακή αγορά της πόλης, το ηλιοβασίλεμα στο ενετικό λιμάνι, ένα ρομαντικό δείπνο δίπλα στη θάλασσα, στο Φάρο.

Ερωτικό Ταξίδι στα Χανιά

chania 5019427 eros-erotas.gr
Το ενετικό λιμάνι στα Χανιά

Τα Χανιά με τα καλντερίμια και τα βενετσιάνικα αρχοντικά που αναμειγνύονται με τα κονάκια και τους μιναρέδες, θυμίζοντας μια πλούσια ιστορία και μια ακόμα πιο ιδιαίτερη πρόσμειξη λαών και πολιτισμών, είναι μια βαθιά ερωτική πόλη. Μια πόλη όπου ο έρωτας είναι πολυδιάστατος, εκφρασμένος από τις δημιουργίες όλων όσων πέρασαν από την πόλη και την στιγμάτισαν με τις κατασκευές και τους θρύλους τους.

Πόσοι έρωτες γεννήθηκαν και τράφηκαν μέσα στα στενά της σοκάκια, πόσα ερωτευμένα ζευγάρια στάθηκαν στην άκρη του λιμανιού αγναντεύοντας το απέραντο του γαλάζιου ή τα πολύχρωμα φωτάκια της παλιάς πόλης, που λαμπυρίζουν στα νερά του λιμανιού…

Τα Χανιά έχουν δίκαια χαρακτηριστεί η «Βενετία της Ανατολής», και το μυστηριακό και αισθησιακό τους σκηνικό είναι για ρομαντικούς και όχι για κοσμοπολίτες που αναζητούν έντονη νυχτερινή ζωή και τζετ σετ. Η πόλη εξαρχής προδιαθέτει για αργούς και χαλαρούς ρυθμούς, διευκολύνοντας την ανθρώπινη επαφή αλλά και την ενδοσκόπηση. Τι άλλο μπορεί να χρειαστεί ένα ερωτευμένο ζευγάρι για να έρθει πιο κοντά;

Κι όμως τα Χανιά δεν είναι ερωτικός προορισμός μόνο για το λιμάνι τους. Ένα ερωτικό ταξίδι στα Χανιά σημαίνει πεζοπορία στο φαράγγι της Σαμαριάς, με το άρωμα του θυμαριού, των πεύκων και των αγριολούλουδων, κολύμπι σε αμμώδεις παραλίες με κρυστάλλινα νερά, ουζάκια σε όμορφα και κατάφυτα χωριά, όμορφους περιπάτους στα σοκάκια των χωριών του νομού και μετά ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα με θέα το Αιγαίο.

Τα Χανιά, η πιο ερωτική πόλη της Κρήτης περιμένουν τους ρομαντικούς τους επισκέπτες να τα επισκεφτούν και να απολαύσουν ένα ερωτικό και αγαπησιάρικο καλοκαίρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ