Τούρκικο τραγούδι Calkala, Κουνήσου

0

Καλοκαίρι, ζέστη πολύ, αλλά εμείς θα ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία με ένα “καυτό” βιντεοκλιπ από το τούρκικο τραγούδι Calkala, δηλαδή Κουνήσου στα Ελληνικά.

Ο ήχος ανατολίτικος και προκλητικός, ιδανικός για κλαμπ και χορό στην παραλία, μαζί με το πρόσωπο που θέλετε να σαγηνεύσετε. Εξάλλου εμείς οι Έλληνες αγαπάμε ιδιαίτερα τους ήχους αλλά και τη σαγηνευτική αύρα της Ανατολής.

Η  Petec Dincoz τραγουδά, αλλά κυρίως χορεύει το τραγούδι Calkala, παρασύροντας μας σε ένα επίσης καυτό και αποπλανητικό χορό. Η Dincoz είναι μια Τουρκάλα τραγουδίστρια που είδε την καριέρα της να απογειώνεται μετά τη νίκη της στο διαγωνισμό ομορφιάς στο κατεχόμενο κομμάτι της Κύπρου. Αν δείτε το βίντεο θα καταλάβετε εύκολα γιατί κέρδισε το διαγωνισμό, και μια θέση στο “καλλιτεχνικό” στερέωμα της Τουρκίας.

Καλοκαίρι όμως είναι ακόμα, και όλοι αρέσκονται  σε ελαφριά τραγούδια που παρασύρουν σε χορό, ή ακόμα και σε ελαφρύ κούνημα της μέσης για τους λιγότερο τολμηρούς. Το τραγούδι είναι μεν ανατολίτικο, αλλά με αρκετή δόση δυτικής ποπ, ώστε να “πιάσει”.

Calkala- Petec Dincoz – Ελληνικοί Στίχοι

Χορεύει, λες και τα δίνει όλα για μένα
Όχι μόνο ένας, όλοι εδώ χορεύουν
Και τρελαίνονται
Έι, χορεύει υπέροχα,
λες και τα δίνει όλα για μένα
Όχι μόνο ένας, όλοι εδώ χορεύουν
Διασκεδάζουν και τρελαίνονται

Κουνήσου, κούνα τη μέση σου
Χόρεψε σαν να τρελαίνεσαι μωρό μου
Έλα κοντά αργά με το φιδίσιο κορμί σου

Κουνήσου, λύγισε το κορμί σου, χόρεψε μαζί μου
Δεν μου φτάνει, λίγο ακόμα
Κουνήσου μωρό μου, λύγισε το κορμί σου
χόρεψε μαζί μου
δεν μου φτάνει, λίγο ακόμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ