Ερωτικό τάνγκο με τον Μπαντέρας

1

Τι πιο αισθησιακό και δυναμικό μπορείτε να σκεφτείτε εκτός από ένα ερωτικό τανγκο, με ένα ζευγάρι να χορεύει με πάθος, μετατρέποντας την ένταση σε χορό και κίνηση;

Η ιστορία του τάνγκο είναι συναρπαστική και περίπλοκη. Είναι μία ιστορία συναισθημάτων και πολλών πολιτισμικών προσμείξεων. Κυρίως όμως είναι η ιστορία ενός χορού που αν και γεννήθηκε για να εκφράσει τα απελπισμένα αισθήματα των ιερόδουλων και των απόκληρων της κοινωνίας του Μπουένος Άιρες, εκτός όμως από την θλίψη, την νοσταλγία, την ανασφάλεια, σημαίνει πάθος για μια καλύτερη ζωή.

Το τάνγκο έγινε ο πιο ερωτικός και αισθησιακός χορός που μπορεί να χορέψει ένα ζευγάρι. Όταν μάλιστα η εμπνευσμένη χορογραφία συναντά το πάθος των χορευτών το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πραγματικά εκρηκτικό.

Απολαύστε ένα υπέροχο ερωτικό τάνγκο από τον Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas) και τnν Νάταλι Ρέζνικ (Natalli Reznik), από την ταινία “Take The Lead” του 2006.

Οσο για το καταπληκτικό μουσικό κομμάτι που ακούγεται στο βίντεο, είναι το “Asi se baila el Tango” του Bailongo (σε μετάφραση σημαίνει “Να πως χορεύουν το τάνγκο”).

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ