Ο έρως χρόνια δεν κοιτά

4

Είναι γνωστό το ρητό “Ο έρως χρόνια δεν κοιτά”. Αυτό μας το επιβεβαιώνουν καθημερινά πολλά διάσημα ζευγάρια με διαφορά ηλικίας.

Aναφερόμαστε σε διάσημα ζευγάρια, γιατί αυτά απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης συχνά. Οσοι πιστεύουν ακόμη ότι η διαφορά ηλικίας είναι κάτι που οδηγεί τα ζευγάρια σε πρόωρη διάλυση, μήπως είναι ώρα να το ξανασκεφτούν;

Ο Michael Douglas και η Catherine Zeta-Jones έχουν 25 χρόνια διαφορά, και ένα μωρό. Είναι ήδη αρκετά χρόνια μαζί και η νυν κυρία Douglas δε σταματά να δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένη με τον άνθρωπό της.

catherine zeta jones michael douglas

 

Ο Harrison Ford και η Calista Flockhart είναι δυο ηθοποιοί που ζουν μαζί εδώ και πολλά χρόνια. Έχουν 23 χρόνια διαφορά και δείχνουν μια χαρά μαζί.

χαρισον φορντ και καλιστα

 

Ο γόης Warren Beatty είναι εδώ και πολλά χρόνια παντρεμένος με την κατά 21 χρόνια μικρότερή του Annette Benning.

warren beatty annette bening

 

Βγαίνοντας από ένα πολύ ηχηρό διαζύγιο ο Tom Cruise παντρεύτηκε μετά από λίγο καιρό την κατά 17 χρόνια μικρότερή του, επίσης ηθοποιό, Katie Holmes. Ωστόσο χώρισαν 6 χρόνια μετά.

Για να μη λέτε όμως ότι μόνο οι άντρες έχουν μικρότερες γυναίκες, ας δούμε παραδείγματα από γυναίκες με μικρότερους άντρες:

Πρώτη και καλύτερη η Demi Moore η οποία ζει με τον κατά 15 χρόνια μικρότερό της Ashton Kutcher. Η Demi όχι μόνο δεν έκρυψε ποτέ τη σχέση της με τον νεαρό ηθοποιό, αλλά ακόμα και όταν η σχέση τους ήταν ακόμα στα σπάργανα έκανε δημόσιες εμφανίσεις μαζί του, μιλώντας για τον ανανεωτικό της έρωτα. Σήμερα και οι δυο γράφουν στο Twitter και μας ενημερώνουν για την καθημερινότητα της σχέσης τους.

Ashton Kutcher Demi Moore

Η πρωταγωνίστρια της ‘Δυναστείας’ Joan Collins, στα 76 της είναι μια πολύ γοητευτική και προσεγμένη κυρία. Το 2002 παντρεύτηκε τον κατά 32 χρόνια μικρότερό της, παραγωγό Percy Gibson. Το καλύτερο ήταν ότι όταν σε κάποια συνέντευξή της ρωτήθηκε για τη χάσμα ηλικίας, απάντησε αφοπλιστικά « Αν πεθάνει, πέθανε…».

collins-gibson

Η Susan Sarandon είναι εδώ και πολλά χρόνια( από το 1988) σε σχέση με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Tim Robbins που είναι 12 χρόνια μικρότερος.Δεν παντρεύονται λόγω πεποιθήσεων αλλά έχουν δυο παιδιά μαζί.

 

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά ούτε στα gay ζευγάρια

Η διαφορά ηλικίας δεν είναι προνόμιο μόνο των ετεροφυλόφιλων ζευγαριών. Η διάσημη ηθοποιός και κωμικός Ellen DeGeneres παντρεύτηκε την καλή της Portia de Rossi σε τελετή στην Καλιφόρνια ( όταν επιτρέπονταν οι γάμοι πριν μερικούς μήνες). Η Ellen είναι 15 χρόνια μεγαλύτερη.

ellen and portia eros-erotas.gr

Και ο διάσημος τραγουδιστής και συνθέτης Elton John παντρεύτηκε τον κατά 15 χρόνια μικρότερο σύντροφό του David Furnish, μετά από 12 χρόνια σχέσης.

eros-erotas.gr

Ο κατάλογος μακρύς… Η Μαντόνα, η Γκουίνεθ Πάλτροου, αλλά και εγχώριες κυρίες, όπως η Άννα Βίσση έχουν δεσμευτεί ή και παντρευτεί με μικρότερους. Οι άνθρωποι και οι σχέσεις ευτυχώς απελευθερώνονται και αποδεικνύουν περίτρανα πως ο Ερως χρόνια δεν κοιτά!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η χημεία μετράει πάνω απο oλα στον έρωτα, περισσότερο από τη διαφορά ηλικίας.

    Εγώ είμαι εδώ και δύο χρόνια με έναν άνθρωπο που αγαπώ με όλη μου τη καρδιά και τη ψυχή. Δε πρόκειται να ξανανιώσω ποτέ το ίδιο. !!

    Με περνάει 16 χρόνια, αλλά η διαφορά δε φαίνεται γιατί έχουμε αυτό το πάθος που μας ενώνει. Τον αγαπώ πολύ και δε μπορώ με τίποτα να με φανταστώ με άλλον άνθρωπο. :))

  2. εχω σχεση επτα χρονια με μικροτερο κατα 14 χρονια.ειμαι πολυ ευτυχισμενη.το μονο κακο ειναι οτι δεν θα με θελησουν ποτε οι δικοι του.ειναι τα παντα για μενα .ειμαι 42 και ειναι 28.αγαπιομαστε πολυ.

  3. είμαι με τον δικό μου 6 χρόνια , είμαι 29 και εκείνος 49, δεν έχω αγαπήσει πιο πολύ στην ζωή μου και ούτε πρόκειται, είναι ένα συναίσθημα μοναδικό !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ