Ο Μουχτάρ αναζητά νέους φίλους

0

Θέλω να σας πω μια ιστορία για τη ζωή μου. Γεννήθηκα στην Ελλάδα και όταν ήμουν μικρος, ένιωθα μόνος και δεν ήμουν πάντα με τα αδέρφια μου.

Όταν ήμουν παιδί, μου εστειλαν στο σχολείο για να διδαχθω τα μαθήματα στα γαλλικά και αγγλικά. Τώρα είμαι ένας ενήλικας. Παίζω πιάνο από 6 ετών και κάθε φορά παίζω κομμάτια που με αγγίζουν στην καρδιά και μιλούν για την αγάπη και τη θλίψη.

Στις 12 Μαρτίου 2010, θα είναι 10 χρόνια από τότε που η μητέρα μας, μας άφησε. Όταν πέθανε η μητέρα μου, η ζωή μου άλλαξε. Τώρα όλα αυτά είναι παρελθόν και είμαι μόνος στη ζωή μου.

Τώρα, είμαι 31 ετών αλλα υπάρχουν πολλά πράγματα που αξίζουν να ζει κανεις, όπως το ψάξιμο νέων φίλων για να ξεχάσουμε το παρελθόν.

Η μητέρα μου ήταν καλή μαζί μου και ήταν πάντα εκεί για μένα, αλλά ο Θεός την πήρε κοντα του.

Τα αδελφια μου εχουν τελειώσει το πανεπιστήμιο και τώρα εργάζονται στο εξωτερικό και με άφησαν μόνο εδώ στην Ελλάδα.

Σήμερα ζω με τον πατέρα μου βοηθώντας τον στο κατάστημα του. Με τον πατέρα μου έχουμε βάλει τα δυνατά μας για να συνεργαστούμε και να είμαστε ωραία μεταξύ μας, γιατί θα ζούμε μαζί μέχρι το τέλος. Τότε θα είναι η σειρά μου να ζω με τα παιδιά μου και με την σύζυγο μου.

Τώρα, χρειάζομαι ένα καλό φίλο να είναι μαζί μου γιατί δεν θέλω να είμαι μόνος πια. Θέλω να μιλάω με τον φίλο μου και θέλω να είναι ευτυχισμένος στη ζωή μου.

Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά στη ζωή μου. Ετσι θέλω να πιστεύω. Λατρεύω τους ανθρώπους που με αγαπούν γιατί η καρδιά μου είναι σαν ενός παιδιού.

Δεν αντέχει άλλο πόνο στη ζωή μου όμως γιατι είμαι κουρασμένος. Έχω πολλά προβλήματα στο κεφάλι μου που με εμποδίζουν να ζησω καλα.

Αυτή είναι η ιστορία μου. Σας γράφω αυτή την ιστορία, γιατί θέλω δώσω ένα μήνυμα αγαπης σε ολους σας.

Ελπιζω η ζωη να με κανει ευτυχισμένο και δεν θέλω να είμαι πια μόνος.

Σας ευχαριστω για όλα και ελπίζω ότι θα βοηθαμε ο ένας τον άλλο για πάντα.

Μουχτάρ

Σημείωση. Οποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου με email στο hanbalimoukhtar3@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ