Κρουαζιέρες για ερωτευμένους

0

Οι κρουαζιέρες για ερωτευμένους και ρομαντικούς τα τελαυταία χρόνια δεν είναι μόνο δημοφιλείς, αλλά και πολύ ερωτικές. Μύκονος και Σαντορίνη, σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι; Κάπως έτσι…

Κρουαζιέρες για ζευγάρια που θέλουν να χαρούν τον έρωτά τους εν πλω ή και να ανανεώσουν τη σχέση τους κάνοντας κάτι πρωτότυπο υπάρχουν πολλές. Καθότι όμως ζούμε σε μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, δεν μπορεί παρά να προτιμήσουμε ίσως μια κρουαζιέρα στο Αιγαίο και τα νερά της Μεσογείου. Ερωτευμένοι ή μη, όλοι μπαίνουμε στον πειρασμό για μια απόδραση κάπου, λίγες μέρες κάπου που να μυρίζει θάλασσα και ιώδιο. Καλύτερο τρόπο από μια σύντομη ή μη, κρουαζιέρα, δεν θα βρείτε.

Κρουαζιέρες στη Μεσόγειο

κρουαζιέρα στη σαντορίνηΟργανωμένες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο υπάρχουν πολλές, και για όλα τα βαλάντια. Οι περισσότερες σας ταξιδεύουν στα νησιά του Αιγαίου Μύκονο, Πάτμο, Ρόδο, Ηράκλειο, Σαντορίνη, και στα παράλια της Τουρκίας, με έμφαση στο Κουσάντασι, από όπου μπορείτε να επισκεφτείτε την Έφεσο, ή ακόμα και την Κωνσταντινούπολη, μια κατεξοχήν ερωτική πόλη πλημμυρισμένη από την ξελογιάστρα αύρα της Ανατολής.

Ο όμιλος Louis εγκαινίασε τα δρομολόγια στο Αιγαίο το 2004, οπότε μπορείτε να πάρετε το ταίρι σας και αλλά αν θέλετε κάτι πιο exclusive, και πιο ακριβό, μπορείτε να προτιμήσετε την Azamara Cruises, που πλέει στο Αιγαίο με δυο υπερπολυτελή πλοία, ενώ περιλαμβάνει και κρουαζιέρες στο Κουσάντασι, τη Χίο, τη Σαντορίνη, το Ναύπλιο, το Γύθειο, τους Δελφούς, τη Σικελία, το Sorrento, το Μονακό, τη Φλωρεντία και τη Ρώμη.

Η Seabourn πάλι, σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε πολυτέλεια, στυλ και να κάνετε το σύντροφό σας να νιώσει ξεχωριστός και … καλομαθημένος, ταξιδεύοντας στο Αιγαίο με γιότ, στο οποίο προσφέρονται ιδιωτικές υπηρεσίες στην καμπίνα σας, ενώ υπάρχουν spa και άλλες ευκολίες διαθέσιμες καθόλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας, ώστε να χαλαρώσετε, και να έρθετε πιο κοντά με το έτερον ήμισυ.

Κρουαζιέρες στην Ευρώπη και τον Κόσμο

couple 3032503 xs dmitry ersler eros-erotas.grΡομαντισμός και ερωτισμός σε εξωτικές διαδρομές ίσως; Μια κρουαζιέρα στα ζαφειρένια νερά του Ειρηνικού, σε εξωτικά νησιά, αμμουδερές παραλίες και φοινικιές, όπου μπορείτε να βουτήξετε σε κοραλλιογενείς υφάλους και να απολαύσετε ένα πολύχρωμο κοκτέιλ στο κατάστρωμα το βράδυ, είναι ίσως από τις πιο ανανεωτικές και αισθησιακές διακοπές που μπορεί να κάνει κανείς με το σύντροφό του.

Bora Bora,Ταϊτή, Φίτζι, Cook Islands, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Γοητευτικά λιμανάκια, συναρπαστικές διαδρομές, μέρη όπου μπορείτε να εντρυφήσετε σε διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες και να παρασυρθείτε από τη γοητεία των εξωτικών τοπίων που γαργαλούν τη φαντασία των ερωτευμένων, αλλά και την ερωτική τους διάθεση.

Αν πάλι θέλετε κάτι πιο οικείο, πιο κοντινό αλλά και κάπως πιο οικονομικό, μπορείτε να προτιμήσετε τις Ισπανόφωνες Μαλδίβες, ή κάτι πιο μεσαιωνικό, στη Μάλτα ή το υπέροχο Dubrovnik στην Κροατία με τα όμορφα νησάκια Brac και Trogir.

Οι κρουαζιέρες είναι χαλαρωτικές, δεν απαιτούν κόπο ή μετακινήσεις από μέρους σας και είναι εξαιρετική αφορμή να απολαύσετε τον έρωτά σας σε διαφορετικά τοπία και προορισμούς. Το μυστικό των σχέσεων βρίσκεται στην ανανέωση αλλά και στις κοινές εμπειρίες και εικόνες. Οι κρουαζιέρες για ερωτευμένους μπορούν να προσφέρουν και τα δυο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ